BetFair F.BetRoll UK Bookies
Ladbrokes Review L.BetRoll

webdesignIti putem da destule motive sa ne alegi pe noi pentru proiectul tau:

  • Solutii complete pentru site-ul tau web - majoritatea clientilor care doresc un site web au nevoie de servicii adiacente, pe care multe firme de web design nu le ofera: inregistrare domeniu, gazduire site, optimizare SEO, promovare sau consultanta.
  • O echipa tanara si entuziasta -¬†care pune suflet in fiecare proiect si care isi mentine permanent actualizate informatiile cu privire la ultimele tendinte din domeniul graficii, designului web si optimizarii site-urilor.
  • Preturi scazute - fiind un proiect nascut in plina criza, am optimizat procesul de creatie si am pastrat costurile de intretinere scazute fara a face rabat de la calitate.
  • Suport 24/24h - ne poti contacta prin e-mail, telefonic, sau prin intermediul retelelor sociale. Oferim clientilor nostri asistenta si initiere, daca este necesar.


Website-ul este modalitatea prin care te faci cunoscut, cel mai usor, in mediul online.

Este important pentru afacerea ta ca site-ul pe care il detii sa fie unul profesionist, ca imaginea ta sa straluceasca in fata concurentei si a clientilor. Noi iti oferim servicii de calitate prin realizarea de site-uri web, impreuna cu un pachet personalizat de elemente grafice, la cel mai bun pret.

Activitatea noastra principala consta in realizarea de site-uri de prezentare si optimizarea lor pentru motoarele de cautare (SEO).
Fiecare proiect pe care il cream beneficiaza de panou de administrare, optimizare pentru dispozitivele mobile si logo design, iar daca nu ai timp sa iti administrezi site-ul, o facem noi in locul tau, contra unul pret care sa reflecte corect acest serviciu.

Pe langa continut web, mai facem si alte lucruri interesante, cum ar fi:

  • prelucrare foto (redimensionare, reglare tonalitati/luminozitate/contrast, diverse corecturi, aplicare watermark, formatare si salvare);
  • prelucrare video (taiere/lipire, aplicare watermark, formatare si salvare);
  • prelucrare audio (taiere/lipire, creare spoturi, controlul volumului, aplicare efecte speciale, formatare si salvare);

Te-am convins? Perfect! Pentru mai multe detalii, consulta acum LISTA DE PRETURI.

WIll Hill BookiesW.BetRoll here...
United Kingdom BetRoll Bookmakers